Първоначално публикувано от EMo0o
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Повдигане на предницата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщениеАз си купих едни чисто нови-немски ако искаш като ги свалям и си слагам старите да ти ги подаря-Новите.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеА защо ще ги махаш и ще слагаш старите?Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщениеЗащото се оказа че са по меки от старите.Пепкобепко си повдигна предницата с тия чашки от голф 3 и стана добре.Аз дигна моята ама не не стана.Дигна се само 1 пръс.Това за мен значи че новите са менте.И като натисна спирачка ляга повече от неговата.
Comment
-
Най после се справих и с предницата.Стана почти супер.Малко е по височка с 1-2см ще я сваля сега и става супер.Както е в момента по височка нито лашка в завоите нито мърда.Самоче ме дразни вида и,и за това ще я сваля малко.Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
На едната снимка съм с 16, а на другата с 17
---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 15:31 ----------
тук са 16-ки
---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:33 ----------
лошото, е че и на двете съм с червените пружини, а последствията са един счупен картер и един леко спукан и залепен
---------- Post added at 15:38 ---------- Previous post was at 15:35 ----------
искам да слагам високи, но тези са здрави, значи трябва или бартер или тези да ги махам и да слагам нови, както разбрах около 600 лева
---------- Post added at 15:41 ---------- Previous post was at 15:38 ----------
та дайте съвет....?sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеАми тя така трябва да си е разкрачена...........Alfa 166jtd,1999
Comment
-
мойта е 98-ма и е с много ниск предница. Буквално най малката дупчица и удря, да не говорим че едно бордюрче не мога да кача. никога до сега обаче не съм удрял картера ( пази боже ), но за сметка на това основите на носачите - задължително. имам оригиналната кора отдолу и съм я закачал 2-3 пъти.
колата като цяло е много ниска и е само за гладък асвалт, най-простия черен път и не може.
Comment
Comment